Energieke, vitale, gelukkige werknemers en een laag ziekteverzuim. Dit staat over het algemeen hoog op het verlanglijstje van iedere werkgever. Maar hoe krijg je dat voor elkaar en misschien nog wel een grotere uitdaging: hoe zorg je dat het vervolgens zo blijft? Ik help je er graag bij!

Door teveel stress uit balans

Het klinkt simpel, maar wacht niet tot een werknemer de balans al kwijt is. Neem bijvoorbeeld die flinke werkdruk, dat moet toch kunnen? Duurt de periode van een (te) hoge werkdruk te lang of spelen er andere zaken waardoor er veel stress op de werkvloer is? Dan kunnen je medewerkers hier last van krijgen of zelfs uitvallen. Maar ook iemands persoonlijke situatie speelt een grote rol. Zo kunnen er allerlei oorzaken zijn waardoor iemand veel stress ervaart of op een andere manier uit balans raakt. Het is dus belangrijk om de vinger aan de pols te houden om langdurig ziekteverzuim of een burn-out te voorkomen.

Hoe merk je nou tijdig of het wel of niet goed gaat? Wat zijn de signalen waar je op kunt letten? Ik kan je hierbij helpen met een presentatie, workshop, training of coaching.

Aan de slag met stress, burn-out en boks coaching!

In mijn presentaties, workshops en trainingen over stress en/of het voorkomen van een burn-out ga ik in op wat stress en een burn-out nu eigenlijk zijn, welke signalen op (teveel) stress duiden en geef ik je praktische tips om hiermee om te gaan. Kies je voor een workshop of training? Dan laat ik jullie graag kennismaken met boks coaching. Ik zet boks coaching vaak in omdat het als een spiegel werkt voor hoe mensen in het dagelijks leven, en dus ook op de werkvloer, reageren en zich gedragen. Boksen is de puurste vorm van communicatie. Heel snel wordt concreet hoe personen en/of groepen in elkaar zitten en waar ze tegenaan lopen. Een waardevolle ervaring dus! In overleg kan ik de presentatie, workshop of training op maat en desgewenst voor verschillende groepen binnen het bedrijf maken.

Individuele coaching op locatie of bij mijn praktijk

Pik je signalen op die aangeven dat een van je medewerkers of misschien jijzelf uit balans raakt of is? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Ik kan hierbij helpen met individuele coaching op locatie of in mijn praktijk aan huis. Naast de gesprekken die we voeren, is boks coaching een van de tools die ik vaak inzet. Een effectieve methode waarbij mensen letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen komen te staan.

ida foto contact | Bokscoaching Lienden

Persoonlijke ontwikkeling, individueel of in groepen

Wie lekker in z’n vel zit, wil dat graag zo houden! Ik begeleid individuele of groepstrajecten om in die goede flow te blijven of verder te groeien. Denk aan thema’s als: omgaan met (gezonde) stress, balans vinden én houden of andere doelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer weten over wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met me op.

Contact opnemen