Wil jij steviger in je schoenen staan, je zekerder voelen en durven zeggen wat je wel en niet wilt? Dat kan! Met weerbaarheidstraining zorgen we ervoor dat jij beter bestand bent tegen de druk die bepaalde situaties of verwachtingen en meningen van anderen je kunnen geven. Het is een praktische training die zorgt voor meer zelfvertrouwen waardoor je kunt opkomen voor je eigen wensen en grenzen.

Weerbaarheidstraining zet je mentaal en fysiek in je kracht

Tijdens de weerbaarheidstraining zorg ik er eerst voor dat jij je veilig en op je gemak voelt. Je krijgt de ruimte om jezelf en je grenzen te voelen. Het is belangrijk om terug te gaan naar deze basis voordat je verdergaat met leren opkomen voor jezelf. We gaan vervolgens zowel mentaal, verbaal als fysiek aan de slag. Het fysieke stuk vullen we in met boksen! En dat is niet omdat jij in staat moet zijn om letterlijk van je af te slaan. Door te boksen zie je hoe jij in het leven staat en reageert op bepaalde situaties en emoties. Hierdoor laat je gedachten en prikkels los en kom je veel gemakkelijker bij je gevoel. Doordat jij voelt wat een oefening met je doet, wordt het heel concreet tegen welke issues je aanloopt. En daar gaan we mee aan de slag. Je leert weer vol zelfvertrouwen te reageren op anderen zonder jezelf en jouw behoeftes uit het oog te verliezen, in welke situatie dan ook!

ida coaching boksend opvoeden

Meer weten?

Ik geef weerbaarheidstraining aan jongeren en volwassenen. We werken in kleine groepen waarbij er veel individuele aandacht is. Ook als je liever niet in een groep wilt zijn er mogelijkheden. Wil je meer informatie over weerbaarheidstraining? Neem dan contact met me op.

Contact opnemen