Heb jij last van stress en wil je leren hoe je daar op een voor jou goede manier mee om kunt gaan? Stress is niet per definitie negatief. Soms heb je een bepaalde hoeveelheid gezonde positieve spanning nodig om te kunnen presteren. Maar als een stressvolle situatie te lang duurt of te intens is waardoor je niet meer kunt ontspannen, heeft dit een negatieve impact op je lichaam en geest. Misschien voel je je gespannen of opgejaagd, slaap je slecht of heb je een kort lontje. Kortom: je voelt dat je uit balans bent.

Stress kan vele oorzaken hebben en iedereen reageert er anders op. Wacht niet tot het echt niet meer gaat en er mogelijk een burn-out op de loer ligt. Door op tijd hulp te zoeken, krijg jij de regie over je leven zo snel mogelijk weer terug.

Ik help je grip op stress te krijgen en in balans te komen

Als je stressklachten hebt of op een andere manier uit balans bent geraakt, kan het best moeilijk zijn om hulp te vragen. Weet dat je niet de enige bent. Uiteindelijk wil je natuurlijk niets liever dan je weer goed voelen en verdergaan met je leven. Ik help jou graag op weg. Samen ontdekken we hoe jouw pad eruit ziet en wat jij onderweg nodig hebt om je einddoel te bereiken. En dat einddoel? Dat is de beste versie van jezelf!

Tijdens het coachingstraject gaan we iedere week met elkaar in gesprek. De duur van het traject bepalen we in overleg en kunnen we gaandeweg bijstellen als dat nodig is. Naast de gesprekken zet ik tools in die bij jou passen. Dat kan bijvoorbeeld een wandeling zijn, maar ik maak ook veel gebruik van boks coaching. Door te bewegen laat je gedachten en prikkels los en kom je veel gemakkelijker bij je gevoel. Boksen werkt als een spiegel en laat je zien hoe jij in het dagelijks leven functioneert en reageert. Mij persoonlijk heeft het erg geholpen en ook in mijn praktijk zie ik velen versteld staan van hoeveel baat ze er bij hebben. Hier lees je meer over boks coaching.

Ida | bokscoaching
Ida | bokscoaching

Vrijblijvend gesprek

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek verplicht je tot niets, maar geeft je wel een goed beeld van wat ik voor jou kan doen. Maar eigenlijk vooral: wat jij voor jezélf kunt doen. Wie weet is dit de eerste stap op jouw pad naar de beste versie van jezelf!

Contact opnemen