Als persoon ben je nooit uitgeleerd. Je blijft in ontwikkeling. Wil je dit wat gerichter aanpakken? Ik kan je hierbij coachen. Misschien heb je zelf al een bepaald doel voor ogen, maar we kunnen hier ook samen naar op zoek gaan. Door te kijken naar je vaardigheden en kwaliteiten, krijg je inzicht in jezelf, je passies en wat je mogelijk anders zou willen. Samen bepalen we jouw doel en werken hier tijdens het coachingstraject naar toe.

Investeer in jezelf, je bent het waard!

Om me heen hoor ik wel eens dat mensen persoonlijke ontwikkeling zien als iets dat niet noodzakelijk is of zelf als een luxe. Ik zie het als investeren in jezelf. Jij bent het waard om het beste uit jezelf te halen. Ontdekken waar jij energie van krijgt, maakt je gelukkiger en zorgt ervoor dat je plezier hebt in wat je doet. De beste versie van jezelf zijn, dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait!

ida | bokscoaching | Lienden
Ida | bokscoaching

Vrijblijvend gesprek

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek verplicht je tot niets, maar geeft je wel een goed beeld van wat ik voor jou kan doen. Maar eigenlijk vooral: wat jij voor jezélf kunt doen. Wie weet is dit de eerste stap op jouw pad naar de beste versie van jezelf!

Contact opnemen