Waar een wil is, is een weg!

Ik groeide op in een hardwerkend en gastvrij agrarisch ondernemersgezin. Deze opvoeding, maar ook de levenservaring die ik heb opgedaan en mijn werk in de zorg leerden mij dat je heel ver kunt komen met hard werken en een positieve mindset. Dat het op tijd aangeven van je grenzen net zo belangrijk is, leerde ik pas toen ik jaren geleden zelf een burn-out kreeg. Ik had alle signalen genegeerd, want ik was toch sterk en positief? Uiteindelijk bleek het de beste leerschool ooit. Want toen ik hersteld was van mijn burn-out, wist ik het zeker: ik wil ook anderen helpen de beste versie van zichzelf te worden!

Boks coaching kwam op mijn pad

Om van deze passie mijn werk te maken, begon ik aan mijn ontdekkingstocht in de coaching wereld. Ik volgde verschillende opleidingen en trainingen en gaandeweg kwam ook boks coaching op mijn pad. Boksen is een prachtige tool om tijdens het coachen in te zetten. Door te bewegen stopt het denken en begint het voelen. Boksen laat je zien hoe jij in het dagelijks leven functioneert en reageert. Daardoor kom je weer in verbinding met je hoofd en hart. Mij persoonlijk heeft het erg geholpen en ook in mijn praktijk zie ik velen versteld staan van hoeveel baat ze er bij hebben.

Stress, burn-out en persoonlijke ontwikkeling

Ik coach mensen die te maken hebben met stress of een burn-out. Maar ook als je meer in balans of in je kracht wilt komen of andere persoonlijke doelen hebt, kun je bij mij terecht. Coaching is maatwerk, want we zijn allemaal uniek. Ik kijk daarom goed naar wat bij jou past en welke tools we daarbij kunnen inzetten. De coaching vindt plaats in mijn praktijk aan huis of op locatie bij bedrijven of andere organisaties.

Je kunt bij me terecht voor:

Wil jij ook de beste versie van jezelf worden? Neem dan contact met me op.

Contact opnemen