Ken je dat? Je hebt veel last van stress, zit daardoor niet lekker in je vel en ook je lichaam geeft aan dat het niet goed gaat. Toch negeren we deze waarschuwingen vaak. We gaan gewoon door. Door een lange periode met teveel stress raakt je batterij steeds sneller leeg totdat deze op een dag misschien bijna of helemaal niet meer oplaadt. Dat gebeurt niet van de ene op de andere dag, maar kan een proces van maanden of zelfs jaren zijn.

Stress kan vele oorzaken hebben en iedereen reageert er anders op. Kun je moeilijk ‘nee’ zeggen, je gevoelens niet goed uiten of stel je (te) hoge eisen aan jezelf? Dan loop je meer kans op een burn-out. Ook ik moest een aantal jaren geleden toegeven dat het niet meer ging. Ik negeerde alle signalen die mijn lichaam mij gaf tot ik niet meer verder kon en volledig uitviel. Gelukkig kan ik je ook vertellen dat je weer uit die situatie kunt komen. Sterker dan ooit!

Teveel stress of een burn-out? Ik help je de weg omhoog te vinden

Als je hardnekkige stressklachten hebt of in een burn-out zit, kan het best moeilijk zijn om hulp te vragen. Weet dat je niet de enige bent. Uiteindelijk wil je natuurlijk niets liever dan je weer goed voelen en verdergaan met je leven. Ik help jou graag de weg omhoog te vinden. Als we aan het begin van die weg staan, lijkt het einddoel misschien nog heel ver weg. Samen ontdekken we stapje voor stapje hoe jouw pad eruit ziet en wat jij onderweg nodig hebt om je einddoel te bereiken. En dat einddoel? Dat is de beste versie van jezelf!

Tijdens het coachingstraject gaan we iedere week met elkaar in gesprek. De duur van het traject bepalen we in overleg en kunnen we gaandeweg bijstellen als dat nodig is. Naast de gesprekken zet ik tools in die bij jou passen. Dat kan bijvoorbeeld een wandeling zijn, maar ik maak ook veel gebruik van boks coaching. Door te bewegen laat je gedachten en prikkels los en kom je veel gemakkelijker bij je gevoel. Boksen werkt als een spiegel en laat je zien hoe jij in het dagelijks leven functioneert en reageert. Mij persoonlijk heeft het erg geholpen en ook in mijn praktijk zie ik velen versteld staan van hoeveel baat ze er bij hebben. Hier lees je meer over boks coaching.

Ida | bokscoaching in Lienden | Gelderland
Ida | bokscoaching

Vrijblijvend gesprek

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek verplicht je tot niets, maar geeft je wel een goed beeld van wat ik voor jou kan doen. Maar eigenlijk vooral: wat jij voor jezélf kunt doen. Wie weet is dit de eerste stap op jouw pad naar de beste versie van jezelf!

Contact opnemen