Of het nu gaat om stressklachten, een burn-out of persoonlijke ontwikkeling. Boks coaching is een tool die ik vaak inzet als aanvulling op de gesprekken die we voeren tijdens een coachingstraject. Uit die gesprekken pik ik signalen op waar we met boks coaching mee aan de slag kunnen. Het kan zijn dat boksen voor jou niet de geschikte tool is om je doelen te bereiken. Iedereen is anders. Ik kijk dan ook goed of boks coaching bij jou past.

Wat is boks coaching?

Bij boks coaching gaat het niet om de sportieve prestatie en ook is het niet belangrijk of je al eens gebokst hebt. Boksen werkt als een spiegel waarin je ziet hoe jij in het dagelijks leven functioneert en reageert. Dit levert prachtige resultaten op. Ik zie veel mensen in mijn praktijk versteld staan van wat ze met boks coaching bereiken.

De boksoefeningen laten zien hoe jij in het leven staat en reageert op bepaalde situaties en emoties. Door te boksen laat je gedachten en prikkels los en kom je veel gemakkelijker bij je gevoel. Doordat jij voelt wat een oefening met je doet, wordt het heel concreet tegen welke issues je aanloopt. En daar gaan we vervolgens weer mee aan de slag. Zo vullen de gesprekken en het boksen elkaar heel mooi aan.

ida | foto | contact
Ida | bokscoaching

Daarnaast is boksen natuurlijk ook een heerlijke uitlaatklep om te ontladen van je frustraties. Ik zie tijdens het boksen het zelfvertrouwen vaak enorm toenemen. Mensen voelen zich krachtiger en staan letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen!

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen